• en
  • nb

hustveit

ANDRE AKTIVITETER

Golf

Sauda Golfklubb sin golfbane på Grønsdal sto ferdig våren 2008. Banen er en 9-hullsbane og ligger naturskjønt til, sentralt plassert like utenfor Sauda sentrum. Nærheten til båthavn, naturstiområde, overnattingssteder og badeplasser gjør dette til en unik golfbane Rogaland. Tenk deg en vårdag med utsikt over fjordlandskapet, grønne lier og ikke minst snøkledde topper som Hovlandsnuten og Reinsnuten som troner mot den blå himmelen. Les mer på Sauda Golfklubb sine hjemmesider.
>>http://www.saudagolf.no

Sykkelutleie

Sauda Fjord Camping og Kløver Hotel leier ut sykler (voksen sykler). Syklene er utstyrt med dekk som passer både for asfalt og grus, samt støtdemper som kan låses av ved behov (inkludert hjelm og lås).
Spør oss om råd for fine sykkelturer i og rundt Sauda
Sauda Kommune har 10 el sykler til utleie og disse er plassert på Kundetorget og Intersport Sauda. For å kunne låne syklene må du være over 18 år. Du må lese og samtykke i retningslinjene for å låne sykkelen, samt underskrive et avtaleskjema. Syklene lånes ut og tilbakeleveres i åpningstiden. Kan lånes for maks en uke.

Kanopadling

Kanopadling

Turistinformasjonen,som er lokalisert i Kraft Kafe på Folkets Hus,  har to kanoer for utleie på Vetrhusvatnet, en cirka 8 kilometer lang biltur fra Sauda sentrum og langs østsiden av fjorden. Se her for kart.  Kanoene er innelåst i eget naust. Nøkkel fås utlevert på turistkontoret. Pris 150 per dag.

Friskogrask

Frisk & Rask treningssenter

Frisk & Rask Treningssenter er lokalisert i lokaler i andre etasje på Coop Extra bygget like ved sentrum.
Senteret har rundt 30 spinningsykler, gode styrketreningsapparater, samt godt utvalg av benker, frivekter og annet treningsutstyr. Bli med på gruppetreninger som Basisball, Foreldre & barn, Tabata, Styrke, Zumba, Power, MRL, bodybalance mm.  Vi har erfarne instruktører og fargemerkede timer etter intensitetsønske og behov.
Senteret har også avtale med fysioterapeuter. For mer informasjon >> www.trening.friskogrask.no