• en
  • nb

hustveit

ANDRE AKTIVITETER

Golf

Sauda Golfklubb sin golfbane på Grønsdal sto ferdig våren 2008. Banen er en 9-hullsbane og ligger naturskjønt til, sentralt plassert like utenfor Sauda sentrum. Nærheten til båthavn, naturstiområde, overnattingssteder og badeplasser gjør dette til en unik golfbane Rogaland. Tenk deg en vårdag med utsikt over fjordlandskapet, grønne lier og ikke minst snøkledde topper som Hovlandsnuten og Reinsnuten som troner mot den blå himmelen. Les mer på Sauda Golfklubb sine hjemmesider.
>>http://www.saudagolf.no

Sykkelutleie

Sauda Kommune har 2 el sykler til utleie og disse er plassert på Kundetorget som for tiden er på Biblioteket. For å kunne låne syklene må du være over 18 år. Du må lese og samtykke i retningslinjene for å låne sykkelen, samt underskrive et avtaleskjema. Syklene lånes ut og tilbakeleveres i åpningstiden. Kan lånes for maks en uke.
Spør oss om råd for fine sykkelturer i og rundt Sauda. 

Kanopadling

Kanopadling

Turistinformasjonen, som er lokalisert i Kyrkjegata 2 og i Foajeen på Folkets Hus på sommerstid,  har to kanoer for utleie på Vetrhusvatnet, en cirka 8 kilometer lang biltur fra Sauda sentrum og langs østsiden av fjorden. Se her for kart.  Kanoene er innelåst i eget naust. Nøkkel fås utlevert på turistkontoret. Pris 150 per dag.

Friskogrask

Frisk & Rask treningssenter

Frisk & Rask Treningssenter er lokalisert i lokaler i andre etasje på Coop Extra bygget like ved sentrum.
Senteret har spinningsykler, gode styrketreningsapparater, samt godt utvalg av benker, frivekter og annet treningsutstyr. Bli med på gruppetreninger som Spinning, Senior spinning, Yoga, Tabata, Styrke, Zumba, Power, MRL, bodybalance mm.  Vi har erfarne instruktører og fargemerkede timer etter intensitetsønske og behov.
Senteret har også avtale med fysioterapeuter. For mer informasjon >> www.trening.friskogrask.no