• en
  • nb

badeplasser

BADESTEDER

Saudahallen

Saudahallen er Saudas storstue for trim og velvære. I svømmehallen er det 25 meters basseng med vannsklie, stupebrett og lekeapparater. I tillegg finnes det to mindre basseng. Saudahallen holder stengt i sommermånedene. Se nettsidene til Sauda Kommune for detaljerte åpningstider, priser og informasjon.

 

Storemyr

Storemyr (Offentlig badeplass)

Storemyr er et friskt og fint fjellvann, med beliggenhet i den idylliske Åbødalen like nord for Sauda sentrum. Området byr på en fin sandstrand, god parkering, bord og benker, garderobe og sanitæranlegg. Flott område i kombinasjon med sykling og vandring.

 

rodstrornabadeplass

Rødstjørna (Offentlig badeplass)

Rødstjørna ligger lett tilgjengelig i Saudasjøen. Offentlig badeplass som er tilrettelagt med toalett. Fin gangsti til selve badeplassen og flotte turmuligheter på naturstiene i området. Sauda Golfklubbs nye golfbane ligger like ved. Vannet i Rødstjørna får raskt en behagelig temperatur.

 

SaudaFjordCamping2

Sandstrand – Sauda camping

Stranda ved campingplassen i Saudasjøen er en av få sjøstrender i Sauda. Fine svaberg og flotte bademuligheter. Perfekt område for barn. Fjorden blir ofte varm og fin å bade i litt utpå sommeren. Nærhet til lekeplass og butikk.

 

saudafjorden2

Nesøyra (Offentlig badeplass)

Nesøyra er et kommunalt friluftsområde og er tilrettelagt av Friluftsrådet Vest og Ryfylke Friluftsråd i samarbeid med Sauda kommune. Her kan du bade, fiske og raste. I området finner du rester av anlegg fra 2.verdenskrig. Her stod det en vekt for jernbanevogner og en vaktbu tilhørende NORDAG-anlegget. Fra Nesøyra kan du gå langs Neskanalen, enten til Sauda eller til Saudasjøen.