• en
  • nb

OVERNATTING

I Sauda finner du varierte overnattings-muligheter fra sentrumsnære hotell, hytte til fjells og hytter ved fjorden.

For mer informasjon og booking:

 

HOTELL OG CAMPING

Kløver

KLØVER HOTELL

Kontaktperson: Jan Nordbø, daglig leder
E-post: KLOVER@online.no
Hjemmeside: Kløver hotel
Telefon: 52 78 69 99

Kløver Hotel ligger midt i Sauda sentrum, og er ideelt for kurs/konferanse, selskaper og ferie. Vi har 40 velutstyrte rom, hyggelige selskapslokaler og konferansesaler med plass for inntil 120 personer. Spennende tilbud hele året for både grupper og enkeltreisende. Gåavstand til buss og båtforbindelse til Haugesund og Stavanger.

 

 

HYTTE

Minnehaugen

Minnehaugen turisthytte ligger ved inngangen til Slettedalen og er med det et ypperlig utgangspunkt for både korte familieturer og lengre skiturer. 19 sengeplasser, 6 soverom, 2 bad m/dusj og wc, kjøkken m/alt utstyr, vedovn i stuen m.m. Se her for mer info om hytten>> Minnehaugen. Leies ikke ut til personer under 23 år!

Best Western Sauda Fjordhotell

SAUDA FJORDHOTELL

Kontaktperson: Brit Elise Urheim, daglig leder
E-post: booking@saudafjordhotell.com
Hjemmeside: www.saudafjordhotell.com
Telefon: 52 78 23 63

Sauda Fjordhotell er et herregård hotell oppført i 1914, da som rekreasjonssenter for velstående. Hotellet har i dag den samme atmosfæren som da det ble åpnet. Hotellet har avslappende salonger med flott utsikt over fjorden og en kulinarisk restaurant som serverer god lokal mat.

 

GRAND HOTELL SAUDA BUDGET

Kontaktperson: Dag Mikal Ramstad, daglig leder
Telefon: 414 02 501
Hjemmeside: https://grandhotellsauda.stay.at/
E-post: post@grandhotellsauda.no

Grand Hotell i Sauda ble opprinnelig bygget i sveitserstil, men framstår i dag mer moderne. Hotellet har 13 rom og alle badene ble renovert for få år siden. Fra Januar 2020 driftes hotellet ubetjent, vi tilbyr derfor ikke frokost eller betjent resepsjon, men er et rimeligere overnattingsalternativ i sentrum. Alle våre rom har kjøleskap.

Det er historie i veggene på Saudas eldste hotell. Siden det ble bygget for over 100 år siden, har det gjennom tiden opparbeidet seg et særpreg som til og med inspirerte forfatter Kjartan Fløgstad i arbeidet med boken ”Grand Manila”.

SaudaFjordCamping2

SAUDA FJORD CAMPING

Kontaktperson:  Jeanette Schlage og Petra Widorski-Kitzman
E-post: booking@saudafjordcamping.no

Telefon: 52 78 18 00
hjemmeside: Saudafjordcamping.no

Kapasitet:
18 hytter, 84 sengeplasser. 12 hytter inneholder: bad, 2 soverom, 4 senger, 42m2. 6 hytter inneholder: bad, 3 soverom, 6 senger, 49m2. «Naustet»: ligger inne på området til campingplassen. Bygget ble oppført i 2012.Har en leilighet til leie med 7 sengeplasser fordelt på 4 soverom + reiseseng. Flatskjerm, radio og playstation i stuen. Alle hyttene har tv, komfyr /kokeplate og kjøleskap. 6 hytter har oppvaskmaskin og komfyr. 2 av hyttene er tilrettelagt for funksjonshemmede.

 

telt

CAMPING OG TELT

Kapasitet:
Campingvogn/bobil: ca 100 stk
Telt: ca 50 stk

Nytt sanitærbygg.

Aktiviteter
Eget lekeområde for barn. Utleie av båt med motor.