• en
  • nb

overnatting

OVERNATTING

I Sauda finner du varierte overnattings-muligheter fra sentrumsnære hotell, leiligheter i gåavstand fra Sauda Skisenter og hytter til fjells og ved fjorden.

For mer informasjon og booking:

 

HOTELL OG CAMPING

Best Western Sauda Fjordhotell

SAUDA FJORDHOTELL  

Kontaktperson:  
E-post: booking@saudafjordhotell.com
Hjemmeside: www.saudafjordhotell.com
Telefon: +47- 475 19 933

Sauda Fjordhotell ligger vakkert til med ein nydeleg utsikt over Saudafjorden, Ryfylke. Hotellet ble bygd i 1914 og nytta av rike laksefiskere fra kontinentet. Tre etasjer, men ingen heis. God parkering for bil og buss. Godt norsk kjøkken og restaurant med plass til 100 gjester. Bar med alle rettighetar og plass til 70. Hotellet ligg 3 km frå Sauda sentrum og 10 minutt frå Sauda Skisenter og merkede turløyper.

 

SaudaFjordCamping2

SAUDA FJORD CAMPING

Kontaktperson: Aud Hege J. Hebnes, daglig leder
E-post: audhege@saudafjordcamping.no
Telefon: 52 78 18 00

Kapasitet:
18 hytter, 84 sengeplasser. 12 hytter inneholder: bad, 2 soverom, 4 senger, 42m2. 6 hytter inneholder: bad, 3 soverom, 6 senger, 49m2. «Naustet»: ligger inne på området til campingplassen. Bygget ble oppført i 2012.Har en leilighet til leie med 7 sengeplasser fordelt på 4 soverom + reiseseng. Flatskjerm, radio og playstation i stuen. Alle hyttene har tv, komfyr /kokeplate og kjøleskap. 6 hytter har oppvaskmaskin og komfyr. 2 av hyttene er tilrettelagt for funksjonshemmede.

 

 

 

HYTTE

Minnehaugen

Minnehaugen turisthytte ligger ved inngangen til Slettedalen og er med det et ypperlig utgangspunkt for både korte familieturer og lengre skiturer. 19 sengeplasser, 6 soverom, 2 bad m/dusj og wc, kjøkken m/alt utstyr, vedovn i stuen m.m. Se her for mer info om hytten>> Minnehaugen. Leies ikke ut til personer under 23 år!

Kløver

KLØVER HOTELL

Kontaktperson: Jan Nordbø, daglig leder
E-post: KLOVER@online.no
Hjemmeside: Kløver hotel
Telefon: 52 78 69 99
Telefaks: 52 78 69 98

Kløver Hotel ligger midt i Sauda sentrum, og er ideelt for kurs/konferanse, selskaper og ferie. Vi har 40 velutstyrte rom, hyggelige selskapslokaler og konferansesaler med plass for inntil 120 personer. Spennende tilbud hele året for både grupper og enkeltreisende. Gåavstand til buss og båtforbindelse til Haugesund og Stavanger.

 

telt

CAMPING OG TELT

Kapasitet:
Campingvogn/bobil: ca 100 stk
Telt: ca 50 stk

Nytt sanitærbygg.

Aktiviteter
Eget lekeområde for barn. Utleie av båt med motor.